Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Utah

Некретнина на продају у Утаху

Утах је америчка држава која се карактерише огромним пустињским експанзијама и планинама Васатцх. Салт Лаке Цити је главни град и налази се око Храмског трга, дом Мормонске цркве, а његово име се зове Велико језеро на северозападу града.

Утах граниче Колорадо, на североистоку са Вајомингом, на северу са Идахом, на југу са Аризоном, а на западу са Невадом. На југоистоку такође са Новом Мексиком. Тржиште некретнина у Салт Лаке Цоунтиу користило је још једну годину снажног демографског и економског раста и веома повољних стопа хипотеке. Шесту годину заредом, просечна стопа хипотеке била је мања од 4%.

Просјечна продајна цијена некретнина за продају у Утаху, посебно у округу Салт Лаке, порасла је за 10% у 2017. години, што је обиљежило шесту годину заредом повећања цијена.

Без сумње, Салт Лаке Цити се тренутно налази међу главним тржиштима некретнина у 2018. години, тако да је једно од најбољих места за тражење некретнина за продају у Утаху.

Иако је најјефтинија држава у којој живи, трошкови живота у Утаху су бољи од националног просека.

Из тог разлога није изненађујуће што су трошкови живота интересантнији за техничаре у Силиконској долини који покушавају да предузму веће трошкове Калифорније.

Још један разлог зашто људи желе да живе на продају у Утаху јесте рангирање као једна од најсигурнијих држава у нацији, заправо је она рангирана на 9. месту.

Статистике показују да је Салт Лаке Цити град са најбрже растућим станарима у држави.

Приликом избора између плаћања виших или ниже наплате, многи Утахани одлучују за имовину за продају у Утаху.

Разлози који привлаче многе људе да се преселе су: пословне могућности, раст посла и статистика о трошковима живота су најзанимљивије карактеристике, али и љепота државе.

Према новим истраживањима Универзитета у Утаху, Утахово тржиште некретнина надмашује плате радника и угрожава стање стамбене кризе по приступачним цијенама.

Од 2010. године, Утах је била најпопуларнија и најбрже растућа нација у САД-у и из тог разлога постоји повећана потражња за имовином за продају у Утаху. Такође, најефикасније каматне стопе за оне који примају доходак, теже је купити имовину за продају у Утаху.

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 7906

Prodaja Сеоска кућа, Utah, Salt Lake City, Salt Lake City, Call for more detail

23,647,285.94RSD
Prodaja
Сеоска кућа

242 m²
3бд/2.5ба УПГРАДЕД САВРЕМЕНИ ДОМ
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB