Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Utah

Некретнина на продају у Утаху

Утах је америчка држава која се карактерише огромним пустињским експанзијама и планинама Васатцх. Салт Лаке Цити је главни град и налази се око Храмског трга, дом Мормонске цркве, а његово име се зове Велико језеро на северозападу града.

Утах граниче Колорадо, на североистоку са Вајомингом, на северу са Идахом, на југу са Аризоном, а на западу са Невадом. На југоистоку такође са Новом Мексиком. Тржиште некретнина у Салт Лаке Цоунтиу користило је још једну годину снажног демографског и економског раста и веома повољних стопа хипотеке. Шесту годину заредом, просечна стопа хипотеке била је мања од 4%.

Просјечна продајна цијена некретнина за продају у Утаху, посебно у округу Салт Лаке, порасла је за 10% у 2017. години, што је обиљежило шесту годину заредом повећања цијена.

Без сумње, Салт Лаке Цити се тренутно налази међу главним тржиштима некретнина у 2018. години, тако да је једно од најбољих места за тражење некретнина за продају у Утаху.

Иако је најјефтинија држава у којој живи, трошкови живота у Утаху су бољи од националног просека.

Из тог разлога није изненађујуће што су трошкови живота интересантнији за техничаре у Силиконској долини који покушавају да предузму веће трошкове Калифорније.

Још један разлог зашто људи желе да живе на продају у Утаху јесте рангирање као једна од најсигурнијих држава у нацији, заправо је она рангирана на 9. месту.

Статистике показују да је Салт Лаке Цити град са најбрже растућим станарима у држави.

Приликом избора између плаћања виших или ниже наплате, многи Утахани одлучују за имовину за продају у Утаху.

Разлози који привлаче многе људе да се преселе су: пословне могућности, раст посла и статистика о трошковима живота су најзанимљивије карактеристике, али и љепота државе.

Према новим истраживањима Универзитета у Утаху, Утахово тржиште некретнина надмашује плате радника и угрожава стање стамбене кризе по приступачним цијенама.

Од 2010. године, Утах је била најпопуларнија и најбрже растућа нација у САД-у и из тог разлога постоји повећана потражња за имовином за продају у Утаху. Такође, најефикасније каматне стопе за оне који примају доходак, теже је купити имовину за продају у Утаху.

  •  
    Селим се у Утах. Исељеници и живе у Утаху

      Америка је несумњиво једна од најтраженијих континената када се претпоставља да ћемо радикално промијенити живот. Било да се ради о ограниченом периоду, као што је студијски одмор или опуштајући излет, или да се трајно ресетује ваша дневна рутина од нуле, није важно. Све ће доћи свима на ум да ...

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 7906

Prodaja Сеоска кућа, Utah, Salt Lake City, Salt Lake City, Call for more detail

22,607,402.17RSD
Prodaja
Сеоска кућа

242 m²
3бд/2.5ба УПГРАДЕД САВРЕМЕНИ ДОМ
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB